Homepage > Cases > Bedrijfsfilm en visuele positionering voor ULC Installatietechniek.

Bedrijfsfilm en visuele positionering voor ULC Installatietechniek.

ULC realiseert de meest complexe installaties voor ziekenhuizen, en vroeg daarom Indall voor de nieuwe visuele positionering. In verschillende films en fotoreportages is te zien hoe ULC het verschil maakt voor de gezondheidszorg van morgen. Zo ontzorgen wij bij de realisatie van een bedrijfsfilm en visuele positionering voor ULC Installatietechniek.

“Na opdracht zijn de opnames conform onze krappe planning gemaakt. Indall houdt zich goed aan de gemaakte afspraken. Het eindresultaat is een perfecte bedrijfsvideo die helemaal voldoet aan onze verwachting.” – Henk Stegeman, Commercieel Manager

Bedrijfsfilm en visuele positionering van complexe technieken en systemen

Achter de gezondheidszorg gaat een wereld verborgen van aansluitingen, top-of-the-line luchtzuivering en elektra. ULC Installatietechniek is dé expert voor de gezondheidszorg, maar hoe breng je dit in beeld? Indall dacht zowel inhoudelijk als creatief mee. Het team’s technische kennis speelde een belangrijke rol bij het vastleggen van de innovaties en het vertalen naar een inhoudelijke bedrijfsfilm.

Filmbedrijf voor tech, innovatie en verduurzaming

Zowel de films als foto’s tonen geavanceerde ziekenhuisfaciliteiten en cutting-edge technologieën die de patiëntenzorg naar een hoger niveau tillen. De beelden worden zowel op de nieuwe website van ULC getoond, als op social media, voor advertenties en bij personeelswerving ingezet.

Een persoonlijke én ijzersterke B2B-bedrijfsfilm en visuele positionering

De bedrijfsfilm is meer dan alleen een informatieve video; het is een presentatie van innovatie in de gezondheidszorg. ULC wil een positieve impact maken en laat zien hoe technologie en passie samenkomen om de gezondheidszorg ten goede te veranderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrijfsfilm en visuele positionering, net als ULC Installatietechniek?

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken