Homepage > Over Indall

Over Indall


Bruggen bouwen met visuele content

Een allegorie is de verbeelding van een abstract fenomeen in concrete vormen, zodat het volk dit ook kan begrijpen. De oude Grieken pasten dit al toe, maar ook bij bijvoorbeeld Shakespeare was deze manier van verhalen vertellen erg geliefd. In de industrie loopt men vaak tegen hetzelfde probleem aan. Ingenieurs die iets ontwerpen, maar moeite hebben om dit over te brengen aan hun niet technische geschoolde collega’s of potentiële klanten. Indall is dé allegorie voor de industrie en maakt abstracte, complexe techniek inzichtelijk en visueel voor marketing- en salesafdelingen.

Met een divers scala aan technieken wordt uw product of dienst omgezet in hoogwaardige visuele content. Dit kan video- of fotografie, 3D animatie of grafisch ontwerp zijn, net wat het beste past bij de door u geboden uitdaging. Door een unieke combinatie van academisch opgeleide engineers met ruime werkervaring binnen het marketing werkveld, kan Indall snel en zelfstandig de techniek begrijpen en deze helder visualiseren. Op deze manier blijft technische ontwikkeling niet alleen beperkt tot de interne engineersafdeling, maar kan marketing en sales ze ook effectief inzetten.


Technische expertise
Als technisch visualisatiebureau ligt Indall haar achtergrond in de academische wereld van de werktuigbouwkunde en industriële productontwikkeling. Dit, in combinatie met werkzaamheden en kennis in de videoproductie en marketing vormt de basis van Indall. Met een multidisciplinair team en een breed netwerk van engineers en marketeers verbindt Indall de technische ontwikkelingen met de juiste doelgroep.

Veiligheid
Voor Indall is een goede samenwerking met de klant van essentieel belang. In een nauwe samenwerking wordt de meest geschikte visuele oplossing gezocht en in dit proces wordt alle bedrijfsgevoelige informatie zorgvuldig bewaakt. Om deze reden werkt Indall tijdens het volledige proces met beveiligde opslag en kan er indien gewenst worden met een Non-Disclosure Agreement (NDA).

Diensten
Indall biedt een breed scala aan mogelijkheden om producten en diensten te visualiseren. Voorbeelden hiervan zijn (3D CAD) animatie, video- en fotografie en grafisch ontwerp. Op de pagina Diensten staat een uitgebreid overzicht en uiteraard staan onze experts klaar om te kijken wat het beste aansluit bij uw wensen.

Indall verbindt door middel van visuele content
Film Productie
3D-Animatie
Infographic Design
Product en service visualisatie
Campagne realisatie
Strategie ontwikkeling
Positionering

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via [email protected] of bel (+31)33 7009 714.