Homepage > Over Indall | Technisch mediabureau

Over Indall | Technisch mediabureauStrategisch contentbureau in Amersfoort

Met slimme strategieën, creatieve concepten en verhelderende video’s zorgen wij dat jij impact kan maken. Technologie en innovatie groeit namelijk sneller als je moeilijke onderwerpen vertaalt naar aansprekende media. 

Zo zijn wij trotse contentpartner van TenneTAirLiquide en Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.“Indall is in staat met weinig input een technisch concept te vertalen in een heldere, aantrekkelijke presentatie.” 

Pieter Hannessen, oprichter Qimarox B.V.Media speciaal voor technische bedrijven.

Een creatief bureau met slimme koppen

Indall is een spin-off van de University of Twente, opgericht door de broers Roland en Remco Guijs. Dit, in combinatie met jarenlange ervaring in videoproductie en marketing vormt onze basis. Dankzij relevante sectorkennis verbinden wij bedrijven met de juiste doelgroep. Zo vergroten we de impact van tech, innovatie en verduurzaming.

Creatieve én doeltreffende visualisaties

Vanuit Indall bieden wij diverse mogelijkheden om technologie en innovatie te visualiseren. Waar wij goed in zijn is (3D CAD) animatie, motion graphics en (interactieve) film. Dit zetten wij vooral in voor jouw educatie & instructie, productpresentatie, online zichtbaarheid en employer branding.Innovatie en verduurzaming versnellen

De wereld van morgen kan niet zonder slimme innovaties. Daarom zetten wij ons met name in voor bedrijven die actief inzetten op een groenere wereld. Verduurzaming versnellen en online zichtbaar maken. Dat is waar ons team tijd en energie in steekt.  

Samenwerken op een veilige manier

Veel ontwikkelingen bevatten gevoelige informatie. Hier gaan wij zorgvuldig mee om. We werken binnen een beveiligde opslag en wanneer gewenst onder een Non-Disclosure Agreement (NDA).


Indall verbindt door middel van visuele content

Wij helpen graag technische bedrijven die impact willen maken. Wil jij meer online zichtbaarheid? IJzersterke productpresentaties? Heldere instructievideo’s? Of op een andere manier media inzetten? Intussen hebben wij al ruim 50 technische bedrijven mogen helpen met media. Van strategie en conceptualisatie, tot uitvoering en implementatie. 


Roland Guijs en Remco Guijs Oprichters van Indall B.V. in 2023 gericht op het versnellen van techniek, innovatie en verduurzaming

Jouw organisatie laten versnellen met media?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je meer weten over het versnellen van tech, innovatie en verduurzaming met visuele content? Neem dan vrijblijvend contact op of werp een blik op onze videoproductie, animatiestudio en/of grafisch visualisatie pagina.

Roland en Remco Guijs, oprichters Indall

Bel direct met Indall

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken