Homepage > Over Indall

Over Indall


Bruggen bouwen met visuele content

Indall ontzorgt ambitieuze, technische bedrijven in het helder communiceren van technologieën en innovaties. De oprichters van Indall, de broers Roland en Remco Guijs, komen uit de academische wereld van de werktuigbouwkunde en industriële productontwikkeling. Dit, in combinatie met werkzaamheden en kennis in de videoproductie en marketing vormt de basis van Indall. Met een multidisciplinair team en een breed netwerk van engineers en marketeers verbindt Indall de technische ontwikkelingen met de juiste doelgroep.

Veiligheid
Voor Indall is een goede samenwerking met de klant van essentieel belang. In een nauwe samenwerking wordt de meest geschikte visuele oplossing gezocht en in dit proces wordt alle bedrijfsgevoelige informatie zorgvuldig bewaakt. Om deze reden werkt Indall tijdens het volledige proces met beveiligde opslag en kan er indien gewenst worden met een Non-Disclosure Agreement (NDA).

Diensten
Indall biedt een breed scala aan mogelijkheden om producten en diensten te visualiseren. Voorbeelden hiervan zijn (3D CAD) animatie, video- en fotografie en grafisch ontwerp. Op de pagina Oplossingen staat een uitgebreid overzicht en uiteraard staan onze experts klaar om te kijken wat het beste aansluit bij uw wensen.

Indall verbindt door middel van visuele content
Film Productie
3D-Animatie
Infographic Design
Product en service visualisatie
Campagne realisatie
Strategie ontwikkeling
Positionering

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via [email protected] of bel (+31)33 7009 714.