Uitleggen en activeren met ijzersterke 2D animatie

2D animatie laten maken

2D animaties, ook wel motion graphics, zijn ideaal om ingewikkelde onderwerpen en abstracte systemen makkelijk uit te leggen. Ons team van engineers is gespecialiseerd in technische 2D animaties. Deze animaties geven stap voor stap een duidelijke uitleg van bestaande processen en concepten, waardoor ze simpel te begrijpen zijn voor iedereen.

2D animatie laten maken? Neem contact op!

Remco Guijs

Wat is een 2D film?

Een 2D animatie, of tweedimensionale animatie, is een animatie video, bestaande uit bewegende illustraties, muziek en een voice-over. Zo kan je producten, processen en systemen in een video helder uitleggen. Graphic motion design (ook wel animatie 2D) is bekend geworden door de animatiefilms van Disney, en wordt bovendien veel ingezet voor bedrijfsfilms, e-learning, explanimations en videocampagnes.

2D animatie studio in Amersfoort

Indall is gespecialiseerd in moeilijk onderwerpen makkelijk in beeld brengen door middel van een 2D animatie video. Heldere animaties zijn namelijk cruciaal om ingewikkelde onderwerpen en abstracte systemen inzichtelijk uit te leggen. De animaties geven een duidelijke uitleg van het proces en zijn simpel te begrijpen voor iedereen. Daarnaast is het een effectief hulpmiddel om complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier in beeld te brengen. Als 2D animatiestudio in midden-Nederland is Indall gespecialiseerd in animatievideo’s voor bedrijven door heel Nederland.

2D animatie
Verschillende stijlen, zoals karakter-, info graphic- en tekenanimatie.
Uitleggen, informeren, activeren of adverteren? Alles is mogelijk!
Maatwerk animaties in unieke stijl en vormgeving.
>>
Bekijk ook…

3D animatie laten maken

4 voordelen van 2D animaties voor technische bedrijven


Voorbeeldprojecten

Laat je inspireren met 2D animatie


Wat kost een 2D animatie laten maken?

De kosten voor het laten maken van een 2D videoanimatie hangen van veel factoren af. De prijs per minuut hangt bijvoorbeeld af van de tekenstijl, het animatie tempo en de voice-over.

Een standaard 2D animatie, waarbij illustraties uit een database gebruikt worden, kan al gerealiseerd worden vanaf €3.200. Je kan ook kiezen voor op maat gemaakte illustraties, en extra tijd steken in het bepalen van een videostrategie. De investering voor een maatwerk animatie start bij €5.500,-.


Is een 2D animatie geschikt als bedrijfsvideo?

Een animatie is zeer geschikt als bedrijfsvideo. Met een corporate animatie kan je de unieke eigenschappen van jouw bedrijf laten zien, zonder dat er filmbeelden gemaakt hoeven te worden. Op deze manier val je in je eigen stijl op tussen de concurrenten. Laat in 1 minuut jouw propositie zien en val op. 

Een andere veelgebruikte vorm van animatie als bedrijfsvideo is 3D animatie. Zoals de naam al zegt, voegt dit een extra dimensie toe aan de animatiefilm, wat het nog moderner maakt dan 2D animatie. Daarnaast is het ook erg geschikt voor het tonen van fysieke producten, zoals machines of apparaten, omdat hiervan vaak al CAD modellen bestaan. Kortom, genoeg redenen om een 3D- of 2D animatie te laten maken.


Voorbeeld 2D animatie

2D animatie studio voor tech

Benieuwd naar het proces om een 2D animatie te laten maken? Indall’s team beschikt over 2D animatie makers met een passie voor techniek, innovatie en verduurzaming. Mocht je voor een van onderstaande projecten een ervaren animatiestudio voor het realiseren van een technische 2D animatie zoeken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem hieronder contact met ons op en we helpen je graag verder!

Remco Guijs

Contact

    Remco Guijs

    Op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden?