Geef je bedrijf een gezicht met bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie voor tech bedrijven

Als technisch bedrijven is het belangrijk om een persoonlijke en consistente uitstraling naar buiten te hebben. De inzet van bedrijfsfotografie is een waardevolle manier hiervoor. De foto’s geven namelijk een kijkje in het bedrijf en de mensen die er werken. Zo krijgen leveranciers en klanten, maar ook potentiële nieuwe collega’s een goed beeld van het bedrijf. Indall is gespecialiseerd in het realiseren van bedrijfsfotografie voor de technische sector.

Meer weten over bedrijfsfotografie?

Remco Guijs

De kracht van bedrijfsfotografie

Foto’s en andere visualisaties heb je als bedrijf vaak nodig. In brochures en op de website, maar ook in social media uitingen of bij het plaatsen van een nieuwe vacature. Vaak is een foto het eerste wat de bezoeker ziet, en daarom is het dus belangrijk dat die passen bij de uitstraling van je bedrijf. Een bedrijf krijgt een gezicht door de mensen die er werken, dus het is belangrijk om naast systeem- en productfoto’s ook de mens in beeld te brengen. Zo creëer je als bedrijf je eigen visitekaartje door de inzet van bedrijfsfotografie. Daarnaast biedt bedrijfsfotografie de mogelijkheid om mensen plekken te laten zien waar ze niet snel komen. Want hoeveel mensen komen er nou regelmatig op de productievloer of weten wat er achter de muren van het pand zit? Met bedrijfsfotografie krijgt je bedrijf zo ook een gezicht naar buiten.


Voorbeeldprojecten

Laat je inspireren met bedrijfsfotografie


Bedrijfsfotograaf voor employer branding

In de alsmaar krapper wordende arbeidsmarkt is het cruciaal om je als bedrijf te onderscheiden en een sterk werkgeversmerk te hebben. Een goede manier om hieraan te werken is door de inzet van video voor employer branding. Maar bedrijfsfotografie en portretten van werknemers zijn minstens net zo belangrijk. Kandidaten gaan namelijk werken met collega’s, en niet met een lap tekst met bullets erop. Helaas zien veel vacatures in de technische sector er nog wel zo uit. Als technisch bedrijf is het daarom enorm belangrijk om te investeren in professionele foto’s. Van de werkomgeving, gave en inspirerende projecten en natuurlijk de mensen die er werken.


Lees meer over…

Arbeidsmarktcommunicatie

Meer weten over arbeidsmarktcommunicatie voor bedrijven? Download dan gratis onze whitepaper. Hierin geven we praktische tips en inzichten om technisch talent te werven met video.

Download meteen
Whitepaper arbeidsmarktcommunicatie

Bedrijfsfotografie voor tech, innovatie en duurzaamheid

Indall is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie voor technische bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden van inhuren van een bedrijfsfotograaf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Remco Guijs

Contact

    Remco Guijs

    Op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden?