Presenteer jouw bedrijf met een professionele bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken

De technische industrie kan enorm complex zijn voor geïnteresseerden, partners en leveranciers. Videoproductiebedrijf Indall is gespecialiseerd in het realiseren van professionele bedrijfsfilms voor bedrijven in de tech sector. Door complexe technologie op een begrijpelijke manier te visualiseren en technische processen inzichtelijk te maken wordt het voor de kijker duidelijk wat het bedrijf kan leveren. Door een bedrijfsfilm te laten maken geef je als bedrijf een digitaal visitekaartje af. 

Bedrijfsfilm laten maken? Neem contact op!

Roland Guijs

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm voor de technische sector is de perfecte manier om jouw bedrijf in beeld te brengen bij potentiële partners. Een bedrijfsfilm representeert jouw bedrijf, product of dienst door middel van overtuigende beelden en inhoudelijke informatie. Videoproductiebedrijf Indall combineert hoogwaardige videobeelden met professionele voice-over en grafische elementen of animaties. Daarnaast wordt de bedrijfsfilm opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf, zodat in één oogopslag duidelijk is dat jij de afzender bent. Door het laten maken van een bedrijfsfilm heb je als bedrijf een waardevolle tool in handen om een volledig beeld van de professionaliteit, producten en uitstraling van het bedrijf te presenteren.


Hoe zet je een bedrijfsfilm in?


Voorbeeldprojecten

Laat je inspireren met bedrijfsfilms


Bedrijfsfilm laten maken voor technische bedrijven

Ook voor technische bedrijven, die van oudsher vooral leunen op relatiemanagement, wordt het steeds belangrijker om zich online en op beeld goed te presenteren. Een bedrijfsvideo laten maken is hier een goede manier voor. Samen gaan we om tafel om de achtergrond en drijfveren van het bedrijf scherp te krijgen en om deze vervolgens te vertalen naar een pakkend script. Hierin zorgt Indall dat alle aspecten die het bedrijf bijzonder maken aan bod komen en dat de visie en missie helder naar voren komen. Met deze unique selling points legt ons team uit waarin jouw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten. Deze worden vervolgens vertaald in een script, waarin de propositie en helder en beeldend naar voren komt. Zo realiseer je als een bedrijf, door een bedrijfsfilm te laten maken, voor een modern visitekaartje. 


Technische bedrijfsfilm

Wat kost het laten maken van een bedrijfsfilm?

De kosten voor het laten maken een bedrijfsfilm hangen af van verschillende factoren. Een standaard bedrijfsvideo laten maken begint bij €4.000 ex. btw. Wij denken hierbij actief mee over de inhoud en tone-of-voice. Wat moet er getoond worden, en welke profilering naar buiten past het beste? Vervolgens komt een videocrew op locatie opnames verzorgen, waarna deze worden verwerkt tot een pakkende bedrijfsfilm. Uiteraard wordt er ook veel aandacht besteed aan het geluid, door onder andere de selectie van een passende voice-over en rechtenvrije muziek die passen bij de bedrijfscultuur. 

Uiteraard zijn er bij het laten maken van een bedrijfsvideo veel andere mogelijkheden, die de kwaliteit, en de kosten, van de bedrijfsfilm beïnvloeden. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor extra crew op locatie om nog betere beelden te realiseren, meerdere opnamedagen in te plannen of door custom audio of animaties toe te voegen. Hierdoor wordt de bedrijfsfilm nog opvallender, en kan deze helpen om jouw bedrijf de gewenste uitstraling te geven.

Benieuwd naar wat onze creatives in petto hebben voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen.

Roland Guijs

Contact

    Roland Guijs

    Op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden?