Videoproductiebedrijf gespecialiseerd in tech, innovatie en verduurzaming

Videobedrijf voor technische organisaties

Videografie is een krachtige en veelgebruikte manier om jouw (tech)bedrijf, complex onderwerp, of processen tot leven te brengen. Als videobedrijf geloven we in de kracht van video als een middel om moeilijke onderwerpen te verhelderen, innovaties te versnellen en merken te versterken. Of je nu op zoek bent naar een pakkende bedrijfsfilm, heldere instructie video, zoals een medische video, of zelfs interactieve videocontent die je publiek betrokken houdt; videoproductiebedrijf Indall staat voor je klaar met een scala aan mogelijkheden.

Neem contact op met Videoproductiebedrijf Indall!

Remco Guijs

De mogelijkheden met videoproducties

Bedrijfsfilm videoproductie

Bedrijfsfilm

Presenteer je bedrijf op een heldere en onderscheidende manier. Met een bedrijfsfilm kun je jouw merkverhaal vertellen, producten of diensten zichtbaar maken en een blijvende indruk achterlaten. Onmisbaar in deze tijd. 

Bedrijfsfilm

Commercial videoproductie

Commercial

Trek de aandacht met een krachtige commercial. Bij Indall creëren we impactvolle commercials die prikkelen.Laat ons je helpen om indruk te maken onder bijvoorbeeld een technische of zakelijke doelgroep. 

Commercial video

E-learning videoproductie

E-learning

Een impactvolle e-learning prikkelt de nieuwsgierigheid en zorgt voor effectieve kennisoverdracht. Een boeiende, interactieve en leerzame video productie is de beste leervorm om je te onderscheiden en je publiek aan te spreken. 

E-learning video

Employer branding videoproductie

Employer branding

In een arbeidsmarkt waar technische beroepen schaars zijn, zijn video producties essentieel om talent aan te trekken. Met onze technische achtergrond creëren we als videoproductiebedrijf online zichtbaarheid die zowel jong talent als ervaren professionals aantrekt.

Employer branding video

Instructiefilm videoproductie

Instructiefilm

Maak leren schaalbaar én boeiend met een instructiefilm. Als technisch mediabedrijf brengen wij complexe informatie helder en inspirerend over, zodat leerervaringen naar een hoger niveau worden getild. 

Instructiefilm

Interactieve videoproductie

Interactieve film

Activeer en boei je publiek met onze interactieve filmproducties. Creëer een unieke ervaring en geef de kijker de regie over de film. Hiermee onderscheid je je van de concurrentie. 

Interactieve film

Promotievideo productie

Promotievideo

Dynamische visuals en pakkende content zijn krachtige middelen om jouw doelgroep te overtuigen. Abstracte systemen, technieken en innovaties brengen wij tot leven met op maat gemaakte promotievideo’s.

Promotievideo

Recruitment videoproductie

Recruitment video

Vacatures met foto’s en video’s ontvangen tot wel 3 keer meer reacties en betrokkenheid. Met recruitmentvideo’s creëren we een menselijke en boeiende ervaring. Nieuwe toptalent aantrekken was nog nooit zo makkelijk.

Recruitment video

Social media videoproductie

Social content

Online zichtbaarheid op social media is de meest populaire vorm van content. Als videoproductiebedrijf ontwikkelen wij impactvolle en interactieve content die jouw merk versterkt en jouw doelgroep aanspreekt. 

Social content

Videproductiebedrijf Indall

Full-service videoproductiebedrijf

Wij ontzorgen van strategiebepaling tot eindproduct

Vanaf het allereerste contact tot aan de uiteindelijke oplevering van het eindproduct, als full-service videobedrijf staat Indall klaar om jou volledig te ontzorgen bij een videoproductie.

Videoproductie bij Indall omvat verschillende essentiële stappen. We beginnen met een grondige strategiebepaling, waarbij we jouw doelen en doelgroep analyseren. Vervolgens ontwikkelen we samen een creatief concept en stellen we een gedetailleerd projectplan op. Ons gespecialiseerde team zorgt voor professionele opnames met geavanceerde apparatuur.

In de montagefase brengen we jouw verhaal tot leven, waarbij we eventuele animaties toevoegen en zorgen voor de juiste kleurbewerking. Geluid is net zo belangrijk, dus we besteden veel aandacht aan audiomastering met voice-overs, muziek en geluidseffecten.

Voordat we het eindproduct presenteren, ondergaat de filmproductie een grondige kwaliteitscontrole. Jouw tevredenheid staat voorop en we zorgen ervoor dat jouw boodschap helder en overtuigend wordt overgebracht.

Met onze toewijding aan vakmanschap en creativiteit als videoproductiebedrijf, streven we ernaar om jouw complexe verhaal te vertalen naar een impactvolle video productie. 

Gespecialiseerd in tech, innovatie en verduurzaming
Compleet aanbod van strategie en productie tot filmproductie en animatie
Creatief videobedrijf dat zich onderscheid met vernieuwende concepten

Geen standaard videoproductiebedrijf

Media speciaal voor technische bedrijven

Met slimme strategieën, creatieve concepten en verhelderende filmproducties maken we impact. Geen doorsnee video producties, maar pakkende content die complexe onderwerpen krachtig in beeld brengen.

Gedreven om tech en innovatie te vertalen naar ijzersterke films, willen wij jou helpen! Onze creatieve koppen hebben de kennis en ervaring om de complexe wereld te verbinden met de juiste doelgroep en daardoor verduurzaming te versnellen. Dit doen we voor (semi)overheden, grote multinationals en industriële spelers, maar ook de medische sector, MKB bedrijven in de maaksector en innovatie start-ups.

We zijn benieuwd naar jouw uitdagingen. Neem gerust contact op middels onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Remco Guijs

Contact

    Remco Guijs (oprichter)