Trek de aandacht met een beursvideo

Beursvideo laten maken

Als één van de vele exposanten op een zakenevenement voor de technische industrie is het een hele opgave om op te vallen. Op internationale beurzen als bijvoorbeeld CES of de LogiMat staan duizenden stands, en is het de kunst om op te vallen bij de relevante bezoekers. Met een heldere beursvideo trek je de aandacht, en filter je de doelgroep, omdat je meteen laat zien wat je te bieden hebt. Mediabedrijf Indall is dé expert in pakkende beursfilms, VR-films en beurs-ervaringen om op te vallen als technisch bedrijf.

Beursvideo laten maken? Neem contact op!

Remco Guijs

Wanneer zet je een beursvideo in?

Een prototype laten ontwerpen is vaak kostbaar en kan op zichzelf te klein en te complex zijn om te begrijpen. Vanwege de omvang en logistieke redenen is het vaak onmogelijk of zeer prijzig om een fysiek product te tonen op relevante beurzen over de hele wereld. Een maquette maakt een dienst of proces net als een prototype tastbaar, maar geeft niet altijd een volledig beeld.  Een beursvideo is daarentegen een laagdrempelige en flexibele manier om de werking van een product of dienst helder in beeld te brengen. Eventueel ondersteund door een voice-over of grafische, geanimeerde, elementen. Op deze manier is het mogelijk om elementen of producten uit te lichten en extra nadruk te geven.  

Opvallen bij een beurs kan een hele uitdaging zijn. Indall weet hoe je op zulke plekken opvalt en onderscheidt. Door middel van opvallende beelden, zoals exploded views van een machine of herkenbare omgevingen, en deze video vervolgens op grote schermen te tonen, wordt de aandacht getrokken van passerende bezoekers. Op deze manier krijgen zij direct een goed beeld van het product of de dienst, en kunnen ze bij sluimerende interesse direct de vertegenwoordigers aanspreken. Zo wordt de aanwezigheid en ROI (return-on-investment) van het exposeren op een beurs verhoogd. 


Straal professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid uit
Val op en trek de juiste doelgroep aan
Ook geschikt voor het plaatsen op bijvoorbeeld de website of LinkedIn

Beursvideo laten maken voor technische bedrijven

Indall is gespecialiseerd in het realiseren voor beursvideo’s voor technische bedrijven. Ons team denkt actief mee met de doelgroep, het product of de dienst en welke manier het beste past bij het doel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een beursvideo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Remco Guijs

Meer weten over beursvideo’s?

    Remco Guijs

    Op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden?