Trek de aandacht met een beursvideo

Beursvideo

Als één van de vele exposanten op een zakenevenement voor de technische industrie is het een hele opgave om op te vallen. Op internationale beurzen zoals CES of LogiMat staan duizenden stands en is het de kunst om op te vallen bij relevante bezoekers. Met een heldere beursvideo trek je de aandacht en filter je de doelgroep, omdat je meteen laat zien wat je te bieden hebt. Mediabedrijf Indall is expert in pakkende beursfilms, VR-films en beurs-ervaringen om op te vallen als, al dan niet technisch, bedrijf.

Beursvideo laten maken? Neem contact op!

Remco Guijs

Beursvideo inzetten

Vanwege omvang en om logistieke redenen is het vaak niet mogelijk óf zeer prijzig om een fysiek product te tonen op relevante beurzen over de hele wereld. Een maquette maakt een dienst of proces net als een prototype tastbaar, maar geeft niet altijd een volledig beeld.  Een beursvideo is daarentegen een laagdrempelige en flexibele manier om de werking van een product of dienst helder in beeld te brengen. Eventueel ondersteund door een voice-over of grafische elementen. Op deze manier is het mogelijk om elementen of producten uit te lichten en extra nadruk te geven.  

Opvallen bij een beurs kan een hele uitdaging zijn. Indall weet hoe je op zulke plekken opvalt en onderscheidt. Door middel van opvallende beelden, zoals exploded views van een machine of herkenbare omgevingen, en deze (beurs)video vervolgens op grote schermen te tonen, wordt de aandacht getrokken van passerende bezoekers. Op deze manier krijgen zij direct een goed beeld van het product of de dienst, en kunnen ze bij sluimerende interesse direct de vertegenwoordigers aanspreken. Zo wordt de aanwezigheid en ROI (return-on-investment) van het exposeren op een beurs verhoogd. 


Straal professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid uit
Val op en trek de juiste doelgroep aan
Ook geschikt voor het plaatsen op bijvoorbeeld de website of LinkedIn

Beursvideo laten maken voor technische bedrijven

Indall is gespecialiseerd in het realiseren van videoproducties voor technische bedrijven. Ons team denkt actief mee met de doelgroep, het product of de dienst en welke manier het beste past bij het doel. Ook voorzien we je graag van adviezen om jouw beursbezoek nog succesvoller te laten zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een beursvideo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Remco Guijs

Contact

    Remco Guijs

    Op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden?