Impact maken met een pakkende commercial video

Commercial

Wil jij opvallen bij jouw doelgroep met je product of dienst? Dan is de inzet van een commercial een goede manier om een boodschap helder onder de aandacht te brengen. Met een pakkende storyline en inspirerende beelden wordt de kijker meegenomen in het verhaal. Videoproductiebedrijf Indall is gespecialiseerd in het maken van commercials over tech, innovatie en duurzaamheid.

Commercial laten maken? Neem contact op!

Remco Guijs

Waarom een commercial video?

Het hebben van een goed product of dienst is belangrijk, maar dan blijft het uitdagend om de juiste doelgroep te bereiken. De kunst zit hem in het overtuigen van het juiste publiek, door op een overtuigende manier onder de aandacht te komen. De inzet van een commercial video is dan een geschikte oplossing. In een relatief korte tijd, tussen de 10 en 30 seconden, wordt jouw boodschap op een prikkelende wijze gebracht. Het is dus cruciaal om effectief en doeltreffend te communiceren, en daarin denkt het Indall team graag mee. Want de mogelijkheden zijn eindeloos. Moet het een boodschap met humor of een knipoog zijn, of juist sterk gericht op overtuigen? En moet het een hele persoonlijke boodschap zijn op basis videobeelden, of is de inzet van bijvoorbeeld 3D animatie geschikter? Indall heeft de juiste expertise in huis om van a tot z te ontzorgen wanneer je een commercial laat maken. 


Voorbeeldprojecten

Op zoek naar inspiratie voor een commercial video?


Online commercial vs TV commercial

Er zijn verschillende soorten commercial video’s, waardoor er altijd een geschikt platform is waar jouw doelgroep te vinden is. Maar wat is het verschil tussen een TV commercial, online commercial, YouTube preroll of een TV-billboard? Het grote voordeel van een TV commercial laten maken is de brede doelgroep. Naar populaire programma’s kijken vaak meer dan een miljoen mensen, en het merendeel zal ook de commercial video’s rondom de programmering zien. Een TV commercial laten maken is dan bijvoorbeeld ook zeer geschikt om de naamsbekendheid te vergroten. Is de beoogde doelgroep echter kleiner en specifieker, dan is het laten maken van een online commercial een geschikte manier. Deze kunnen namelijk gericht ingezet worden. Daarnaast is het ook eenvoudiger om een campagne tijdig bij te sturen en verder uit te bouwen. 


Ontwikkeling commercial video

Commercial video voor tech, innovatie en duurzaamheid

Met een bewezen track record in het leveren van hoogwaardige tv-commercials voor zowel overheden als bedrijven, staat Indall voor creativiteit, innovatie en vakmanschap in de filmindustrie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een commercial video? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Remco Guijs

Contact

    Remco Guijs (oprichter)

    Op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden?