Homepage > Bedrijfsfilm of bedrijfspresentatie technische sector

Bedrijfsfilm of bedrijfspresentatie technische sector


De technische industrie kan enorm complex zijn voor geïnteresseerden, partners en leveranciers. Indall’s team van academisch opgeleide engineers met ruime werkervaring binnen het marketing werkveld weet als geen ander complexe technologie op een begrijpelijke manier te visualiseren en technische processen inzichtelijk te maken. Zodat iedereen de techniek en de visie erachter begrijpt. Dit doet Indall door het maken van een Bedrijfsfilm of bedrijfspresentatie voor de technische sector.

Bedrijfsfilm voor de technische sector

Een bedrijfsfilm voor de technische sector is de perfecte manier om uw bedrijf in beeld te brengen bij potentiële partners. Het representeert uw bedrijf, product of dienst door middel van overtuigende beelden en inhoudelijke informatie. Indall combineert hoogwaardige videobeelden met professionele voice-over en grafische elementen of animaties. Daarnaast wordt de bedrijfsfilm opgemaakt in de huisstijl van uw bedrijf, zodat in één oogopslag duidelijk wordt dat deze promotievideo afkomstig is van uw bedrijf.

Samen met u gaat Indall om tafel om de achtergrond en drijfveren van uw bedrijf scherp te krijgen en om deze vervolgens te vertalen naar een script. Hierin zorgt Indall dat alle aspecten die uw bedrijf bijzonder maken aan bod komen en dat de visie en missie van uw bedrijf helder naar voren komen. Met deze unique selling points legt het team van Indall uit waarin uw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten. 

Bedrijfspresentatie

Om potentiële partners binnen te slepen is het belangrijk om een presentatie te geven die het bedrijf goed representeert. Een bedrijfsfilm is hier een onderdeel van, maar is voornamelijk bedoeld om een algemene impressie te geven over het bedrijf en wat de werkzaamheden zijn. Tijdens een bedrijfspresentatie voor de technische sector is het belangrijk om de juiste informatie op een heldere en overzichtelijke manier over te brengen, zodat u en uw gesprekspartners meteen op één lijn zitten. Maar naast een goede inhoud en een vertegenwoordiger die zelfverzekerd zijn of haar verhaal kan vertellen is een aantrekkelijke en heldere vormgeving ook onmisbaar. Met een heldere vormgeving zorg je er naast herkenning ook voor dat de juiste aspecten uitgelicht worden en meer aandacht krijgen dan minder belangrijke aspecten. Daarnaast zegt de vormgeving heel veel over de persoon die de presentatie geeft en het bedrijf die de presentator of presentatrice representeert.

Indall helpt u bij het realiseren van een bedrijfspresentatie die past bij zowel de missie en visie van uw bedrijf als de wens van uw publiek.


Waarom kiezen voor Indall als Marketing- en Engineersbureau?

team van academisch opgeleide engineers
ruime werkervaring binnen het marketing werkveld
passie voor complexe technologieBenieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via [email protected] of bel (+31)33 7009 714.