Homepage > Strategie & begeleiding

Strategie & begeleiding


Veel mkb-bedrijven binnen de technische sector hebben binnen de strategie van het personeelsbestand geen plek ingeruimd voor een positie gericht op communicatie. Dergelijke bezigheden komen dan ook vaak op het bord van de directie. En bij technologisch gedreven bedrijven ligt de focus dan, logischerwijs, op ontwikkeling en innovatie en niet op de communicatie hiervan.

Indall versnelt techniek, innovatie en verduurzaming door zelfstandig en proactief te werken aan jouw krachtige marktpositie

Indall ontlast bedrijven door zelfstandig en proactief te werken. Het team van academisch opgeleide engineers met ruime werkervaring binnen het marketingwerkveld, is gewend om zelfstandig in te lezen en vertrouwd te raken met de materie. Hierdoor kunnen zij soepel meepraten met de engineering en R&D-afdeling. Om zo snel tot een inhoudelijk en kloppend voorstel te komen. De benodigde input van het bedrijf blijft zo beperkt, waardoor de benodigde tijdsinvestering minimaal is. Ook komt Indall proactief met suggesties en voorstellen om tijdig te kunnen ageren op veranderingen. Zo wordt communicatie een vast onderdeel van de bedrijfsstrategie

Roland Guijs van Indall Strategie en Begeleiding technische sector versnellen techniek, innovatie en verduurzaming

Strategische inzet van visualisatie is cruciaal voor technische bedrijven

De strategie voor de inzet van visualisatie is cruciaal voor resultaatgerichte communicatie. Hierbij is integratie tussen de verschillende platformen een vaak onderbelicht thema is. Door de visualisaties online in te zetten, maar ook door deze specifiek te maken voor vakbeurzen en in presentaties, wordt de herkenbaarheid vergroot en heeft het grotere impact. 

Hiervoor is het essentieel om vast te stellen wat het doel van de visualisatie is. Moeten er investeerders gezocht worden voor de volgende groeifase? Is het een innovatie waar partners voor gezocht worden? Of is het product klaar voor een grootschalige buitenlandse lancering? Indall adviseert bedrijven in de afweging die hierin gemaakt moet worden en komt zo tot een strategisch advies. 

Wellicht is een infographic de meeste passende manier om de informatie te communiceren of is juist een verhelderende animatiefilm op dit moment nodig. Stelregel hierin is altijd dat de vorm ondergeschikt is aan het doel. 


Roland Guijs Oprichters van Indall B.V. in 2023 gericht op het versnellen van techniek, innovatie en verduurzaming

Benieuwd hoe Indall jou kan helpen aan een krachtige marktpositie? Roland Guijs denkt graag mee over de visuele strategie van jouw organisatie.
Klik hieronder voor een vrijblijvende kennismaking, of bel naar 06-589 388 98 of mail [email protected].


Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken