Creatief Visualisatiebureau voor tech bedrijven

Grafische visualisaties laten maken?

De ontwikkeling van nieuwe producten en diensten is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering. De stap van een initieel idee naar een werkend prototype is een tijdsintensief en complex traject, met name als er meerdere partijen bij zijn betrokken. Door in een vroeg stadium het product inzichtelijk te maken met behulp van concept visualisaties, kan het ontwerpproces versneld worden en een groter draagvlak genieten. Als technisch visualisatiebureau is Indall gespecialiseerd in het ontwikkelen van dergelijke visualisaties.

Neem contact op met Grafisch Visualisatiebureau Indall!

Remco Guijs
Infographic visualisatie

Infographics

Door een combinatie van tekst en afbeeldingen wordt een systeem, onderzoek of concept inzichtelijk gemaakt. Sprekende afbeeldingen in plaats van droge data.

Infographics

3D rendering visualisatie

3D rendering

Zet CAD modellen die ontwikkeld worden, voor bijvoorbeeld CFD, om in prikkelende en duidelijke product renders. Is een andere kleurstelling of configuratie gewenst? Geen probleem! 

3D rendering

3D visualisatie

3D visualisatie

Op zoek naar een moderne manier om een product in meerdere configuraties of verschillende opstellingen te tonen? Met een 3D visualisatie is het in een oogopslag inzichtelijk.

3D visualisatie

Concept visualisatie

Concept visualisatie

Neem interne en externe stakeholders al in een vroeg stadium mee, door het maken van een conceptpresentatie. Met een duidelijk beeld voor ogen is het namelijk makkelijker om enthousiast te worden over een idee. 

Concept visualisatie

Productpresentatie visualisatie

Productpresentatie

Zet een product in de spotlight met een productpresentatie, door belangrijke kenmerken uit te lichten en de functies te benoemen. Ideaal voor bijvoorbeeld een beurs of tijdens presentaties. 

Productpresentatie

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Geef een gezicht aan je bedrijf door het laten fotograferen van het personeel, cruciaal voor goede employer branding. Maar ook voor een brochure en/of jouw website is fotografie onmisbaar.

Bedrijfsfotografie


Full-service grafisch visualisatie bureau

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Van de eeuwenoude grottekeningen en schetsen van Da Vinci, tot de geavanceerde 3D software van vandaag de dag; afbeeldingen hebben altijd tot de verbeelding van de mens gesproken. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. 

Visualisatiebureau Indall helpt technische bedrijven met het vertalen van hun innovatie naar heldere afbeeldingen. Door de technische achtergrond van ons team van engineers, kunnen we snel en makkelijk schakelen met bijvoorbeeld een R&D afdeling. De input, en eventueel al bestaande modellen, worden vervolgens verwerkt in een grafische visualisatie. Dit kan een infographic zijn, maar ook een 3D render van het product. Met teksten en grafische elementen kunnen belangrijke aspecten extra uitgelicht worden, en krijgt de kijker in een oogopslag een helder beeld van het concept. 

In een vroeg stadium duidelijke productafbeeldingen en animaties
Meer inzicht bij de betrokken partijen
Kostenefficiënt een product of idee visueel maken

Grafisch visualisatiebureau

Grafische visualisaties speciaal voor technische bedrijven

Juist voor machines, technische processen en industriële installaties is de inzet van heldere visualisaties essentieel. Vaak wordt er op een R&D afdeling een concept ontwikkeld, en is het cruciaal om interne stakeholders, maar ook potentiële leveranciers, klanten, aandeelhouders en investeerders mee te nemen. Door middel van een grafische visualisatie wordt het idee visueel gemaakt, waardoor dit idee veel meer tot de verbeelding spreekt dan tekst – en daarmee begrijpelijk wordt voor mensen die niet diep in de materie zitten of geen technische achtergrond hebben.

Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend advies gesprek!

Remco Guijs

Contact

    Remco Guijs