Homepage > Videografie-producties over complexe onderwerpen

Videografie-producties over complexe onderwerpen


Bedrijfsfilm laten maken door Indall BV opgericht door ir. Roland Guijs Remco Guijs met Arne Bijsterbosch als Marketeer
Bedrijfsfilm laten maken door Indall BV

Videografie is een krachtige en veelgebruikte manier om een technisch product, complexe onderwerpen of een proces in beeld te brengen. De werking kan helder in beeld gebracht worden, eventueel ondersteund door een voice-over of grafische, geanimeerde elementen. Op deze manier kunnen elementen of producten uitgelicht en besproken worden.

Wat zijn de mogelijkheden van foto- en videografie-producties?

De mogelijkheden van de inzet van videoproducties of fotografie in de technische sector zijn breed. Door producten op een kwalitatief hoogwaardige manier te presenteren kunnen deze professioneel en duidelijk door marketing en sales naar buiten gecommuniceerd worden. Ons team van engineers zorgt dat de technische details en complexe aspecten helder in beeld komen en duidelijk uitgelegd worden. Op die manier zullen de video’s of afbeeldingen constructief bijdragen aan uw verhaal en de kijker helpen de technische complexiteit en inhoud te begrijpen.

Hoe zet ik videografie in voor mijn product of dienst?

In een video hoeft het product of de techniek echter niet altijd centraal te staan. Door de boodschap te combineren met emotie kan ook de mens in het middelpunt staan. Dit kan door middel van een vooraf tot eenin de details uitgewerkt script, maar ook door een ter plekke geregisseerd interview, waar een eindgebruiker vertelt over zijn of haar ervaringen. Daarnaast is videografie over complexe onderwerpen ook een uitstekende vervanger van of aanvulling op cursussen, of juist een middel om interne boodschappen te communiceren.


Voordelen van Videografie-producties over complexe onderwerpen

bewezen methode van duidelijke communicatie
inzetbaar op diverse online en offline platformen
makkelijk schaalbaar en inzetbaar


Hoe kan ik video inzetten voor mijn bedrijf?

De uiteindelijke inzetmogelijkheden van video zijn legio. Veel videoproducties zijn gericht op de inzet op social media, zoals LinkedIn, YouTube en Instagram. Ze kunnen echter ook gebruikt worden op websites, in nieuwsbrieven of op beurzen; deze functies zijn vaak onderbelicht. Omdat de kijkers gemiddeld gezien geïnteresseerder en beter ingelicht zijn over het product of de dienst door een video, kan de video op een andere, vaak efficiëntere manier benaderd worden. Kortom, de mogelijkheden en voordelen van de inzet van video zijn talrijk.

Remco Guijs Oprichter Indall B.V. 2023 MSc Industrial Design Amersfoort

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via [email protected] of plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Remco in!

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken