Homepage > Videografie Producties

Videografie Producties


Videografie is een krachtige en veelgebruikte manier om een technisch product of proces in beeld te brengen. De werking kan helder in beeld gebracht worden, eventueel ondersteund door een voice-over of grafische, geanimeerde, elementen. Op deze manier kunnen elementen of producten uitgelicht en besproken worden.

De mogelijkheden van de inzet van videoproducties of fotografie in de technische sector zijn breed. Door producten op een kwalitatief hoogwaardige manier te presenteren kunnen deze professioneel en duidelijk door marketing en sales naar buiten gecommuniceerd worden. Ons team van engineers zorgt dat de technische details en complexe aspecten helder in beeld komen en duidelijk uitgelegd worden. Op die manier zullen de video’s of afbeeldingen constructief bijdragen aan uw verhaal en de kijker helpen de technische complexiteit en inhoud te begrijpen.

In een video hoeft het product of de techniek echter niet altijd centraal te staan. Emotie is een belangrijke en efficiënte manier om een boodschap te combineren, welke opgewekt kan worden door juist de mens centraal te stellen. Dit kan door middel van een vooraf tot in de details uitgewerkt script zijn, maar ook een ter plekke geregisseerd interview, waar een eindgebruiker vertelt over zijn of haar ervaringen. Daarnaast is video ook een uitstekende vervanger van of aanvulling op cursussen, zoals een instructievideo, of juist om interne boodschappen te communiceren.

De uiteindelijk inzet mogelijkheden van video zijn ook legio. Veel videoproducties zijn gericht op de inzet op social media, zoals LinkedIn, YouTube en Instagram. Echter, het gebruik op de website, in nieuwsbrieven of op een beurs is een vaak onderbelichte manier van de inzet van video. Omdat de kijkers gemiddeld gezien geïnteresseerder en beter ingelicht zijn over het product of de dienst, kan de video op een andere, vaak efficiëntere, manier benaderd worden. Kortom, de mogelijkheden en voordelen van de inzet van video zijn talrijk.


Voordelen van Videografie Producties

Bewezen methode van communicatie
Inzetbaar op diverse, online en offline, platformen
Makkelijk schaalbaar en inzetbaar


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via [email protected] of bel (+31)33 7009 714.