Homepage > Beursvideo technische industrie

Beursvideo technische industrie


De mogelijkheden om videoproducties of fotografie in te zetten in de technische sector zijn breed. Daarnaast zijn video- en fotografie krachtige manieren om een technisch product of proces in beeld te brengen. Door producten, diensten of concepten op een kwalitatief hoogwaardige manier te presenteren kunnen deze professioneel en duidelijk gecommuniceerd worden naar (potentiële) klanten, leveranciers en zakenpartners tijdens zakenevents.

Indall RedLink Patchbox video explainer video videoserie camera technische video ICT

Als één van de vele exposanten op een zakenevenement voor de technische industrie is het een hele opgave om op te vallen. Een prototype laten ontwerpen is vaak kostbaar en kan op zichzelf te klein en te complex zijn om te begrijpen. Vanwege de omvang en logistieke redenen is het vaak onmogelijk of prijzig om een product te exposeren op relevante beurzen over de hele wereld. Een maquette maakt een dienst of proces net als een prototype tastbaar, maar geeft niet altijd een volledig beeld. 

Video en fotografie zijn daarentegen laagdrempelige en flexibele manieren om de (mogelijke) werking van een product of dienst helder in beeld te brengen eventueel ondersteund door een voice-over of grafische, geanimeerde, elementen. Op deze manier is het mogelijk om elementen of producten uit te lichten en extra nadruk te geven.  

Ons team van engineers zorgt dat de technische details en complexe aspecten helder in beeld komen en duidelijk uitgelegd worden in de beursvideo, waar nodig aangevuld met animatie elementen. Op die manier zullen de video’s of afbeeldingen constructief bijdragen aan uw verhaal tijdens een zakenbeurs en de kijker helpen de technische complexiteit en inhoud te begrijpen. Ook zal een sterke video zorgen voor een opvallende positie van uw stand op de beurs.


Voordelen van een Beursvideo voor de Technische Industrie

kwalitatief hoogwaardige presentatie
geschikt voor website en interne communicatie
laagdrempelige manier om complexiteit begrijpelijk te maken


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via [email protected] of bel (+31)33 7009 714.