Homepage > Cases > Fotorealistische renders en animatie voor duurzame vloerisolatie TONZON

Fotorealistische renders en animatie voor duurzame vloerisolatie TONZON

Indall ontwikkelt een aantal fotorealistische renders voor TONZON. TONZON maakt namelijk effectieve én duurzame isolatie voor woningen. Van reflecterend folie maakt TONZON thermoskussens die onder de vloer worden aangebracht. De lucht in deze kussens wordt opgewarmd en voorkomt dat de warmte binnenshuis uitstraalt naar de kruipruimte en funderingsmuren. Het resultaat is een warmere vloer en een warmer huis. Tevens verminderen de thermoskussens de kans op schimmel en huisstofmijten. Om de werking en meerwaarde van de thermokussens te visualiseren worden er fotorealistische renders gemaakt.

Als vervolg hierop heeft Indall een 3D animatie ontwikkelt, waarin de werking van de thermoskussens wordt uitgelegd. Hierin wordt op een eenvoudige uitgelegd hoe de warmtestromen binnen een woonkamer zijn, en waarom het isoleren van de vloer een grote meerwaarde biedt. Vanwege het feit dat warme lucht opstijgt, is dit voor veel mensen namelijk nog onduidelijk. Door middel van deze animatie wil TONZON op een begrijpelijke manier dit inzichtelijk maken.

Indall vind het belangrijk om mee te werken aan een duurzame toekomst en is daarom graag betrokken bij bedrijven die werken aan een duurzame toekomst.