Homepage > Cases > Fotorealistische renders en animatie voor duurzame vloerisolatie TONZON

Fotorealistische renders en animatie voor duurzame vloerisolatie TONZON

Indall ontwikkelt een aantal fotorealistische renders voor TONZON. TONZON maakt namelijk efficiënte en duurzame isolatie voor woningen. Van reflecterend folie maakt TONZON thermoskussens die onder de vloer worden aangebracht. De lucht in deze kussens wordt opgewarmd en voorkomt dat de warmte binnenshuis uitstraalt naar de kruipruimte en funderingsmuren. Het resultaat is een warmere vloer en een warmer huis. Tevens verminderen de thermoskussens de kans op schimmel en huisstofmijten. Om de werking en meerwaarde van de thermokussens te visualiseren worden er fotorealistische renders gemaakt.

Als vervolg hierop heeft Indall een 3D-animatie ontwikkeld waarin de werking van de thermoskussens wordt uitgelegd. Hierin wordt op een eenvoudige manier uitgelegd hoe de warmtestromen binnen een woonkamer lopen en waarom het isoleren van de vloer een grote meerwaarde biedt. Voor veel mensen is dit nog onduidelijk; warmte lucht stijgt immers op. Door middel van animatie wil TONZON dit op een begrijpelijke manier inzichtelijk maken.

Indall vindt het belangrijk om te mee te werken aan een duurzame toekomst en is daarom graag betrokken bij bedrijven die ook gericht zijn op duurzaamheid. Meer weten over het maken van fotorealistische 3D renders? Neem dan contact met ons op of plan een gratis kennissessie!