Homepage > Cases > Meerjarig mediapartner van internationaal kampioen Solar Team Twente

Meerjarig mediapartner van internationaal kampioen Solar Team Twente

Indall maakt de 2D animaties, 3D films en infographics voor netbeheerder TenneT2021 Was het jaar dat Solar Team Twente, het studentenonderzoeksteam van de Universiteit Twente, kampioen werd van de Solar Challenge Morocco. Indall is mediapartner van Solar Team Twente; het team dat werkt aan de toekomstige mobiliteit op energie van de zon. De studenten worden ondersteund bij alle vormen van media-uitingen, om de innovaties op de kaart te zetten.

“Indall staat bij ons garant voor een vriendelijke, betrouwbare en mooie samenwerking. Leveren strak werk, snelle productie en bovenal zeer vriendelijke medewerkers!” -Daan van Haren, eventcoördinator Solar Team Twente

Tech en innovatie zichtbaar maken met media

Indall vindt het, als mediapartner van Solar Team Twente, belangrijk om mee te werken aan een duurzame toekomst en betrokken te zijn bij een team van enthousiaste studenten dat gelooft in vernieuwing en duurzaamheid. Daarom is Indall betrokken bij de ontwikkeling van campagnefilms en 3D animaties, om de stappen die het team zet online zichtbaar te maken. In een lopend traject worden opvallende films gemaakt, die op onlinekanalen en tijdens evenementen een groot publiek bereiken. Daarnaast documenteerde Indall de race in Marokko, waar het team als overwinnaar uit de strijd kwam.

Online zichtbaar met originele videocampagnes

Door de inzet van creatieve videoconcepten, is de online naamsbekendheid van Solar Team Twente significant vergroot. Bovendien zijn de beelden ingezet door veel nieuwskanalen, waaronder nu.nl en het Jeugdjournaal. Dit droeg niet alleen bij aan een sterke merkpositie van het team, maar ook aan meer zichtbaarheid voor duurzame mobiliteit.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van videoproducties en animaties? Neem dan contact op of plan een gratis kennissessie in.

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken