Homepage > Cases > Meerjarig Partnerschap met Internationaal Kampioen Solar Team Twente

Meerjarig Partnerschap met Internationaal Kampioen Solar Team Twente

2021 was het jaar dat Solar Team Twente, het studenten-onderzoeksteam van de Universiteit van Twente, kampioen werd van de Solar Challenge Morocco. Het team dat zich bezighoudt met de toekomstige mobiliteit op energie van de zon, heeft een meerjarige samenwerking met Indall, waarin zij het team begeleidt bij alle vormen van media-uitingen, om de innovaties van de studenten op de kaart te zetten.

Indall vindt het belangrijk om mee te werken aan een duurzame toekomst en betrokken te zijn bij een team van enthousiaste studenten die geloven in vernieuwing en duurzaamheid.

Als officiële mediapartner van Solar Team Twente is Indall betrokken geweest bij, onder andere, de aanloop naar en tijdens het Europese kampioenschap (iLumen European Solar Challenge) en de lancering van haar nieuwste zonneauto (de RED Horizon) met behulp van een half uur vullend programma vol afwisselende items. Uiteraard documenteerde Indall ook de race in Marokko (Solar Challenge Morocco), waar hoe het team als overwinnaar uit de strijd kwam.