Homepage > Cases > Meerjarig partnerschap met internationaal kampioen Solar Team Twente

Meerjarig partnerschap met internationaal kampioen Solar Team Twente

2021 was het jaar dat Solar Team Twente, het studentenonderzoeksteam van de Universiteit Twente, kampioen werd van de Solar Challenge Morocco. Het team, dat zich bezighoudt met de toekomstige mobiliteit op energie van de zon, heeft een meerjarige samenwerking met Indall, waarin het bedrijf het team begeleidt bij alle vormen van media-uitingen, om de innovaties van de studenten op de kaart te zetten.

Indall vindt het belangrijk om mee te werken aan een duurzame toekomst en betrokken te zijn bij een team van enthousiaste studenten die geloven in vernieuwing en duurzaamheid.

Als officiële mediapartner van Solar Team Twente is Indall betrokken geweest bij het Europees kampioenschap (iLumen European Solar Challenge). In aanloop naar het evenement heeft Indall de lancering van de nieuwste zonneauto (de RED Horizon) op zich genomen. Deze introductie bestond uit een programma van een half uur vol wisselende items. En uiteraard documenteerde Indall gedurende het kampioenschap zelf de race in Marokko (Solar Challenge Morocco), waar het team als overwinnaar uit de strijd kwam.

Meer weten over de mogelijkheden van een langdurige samenwerking? Neem dan contact met ons op of plan een gratis kennissessie!