Homepage > Sales & digitalisering > 3D-animatie laten maken voor techniek

3D-animatie laten maken voor techniek

Van CAD model naar ijzersterke productpresentatie

Het gros van de technische bedrijven werkt tegenwoordig met een of meerdere 3D-CAD-pakketten in het ontwikkelingsproces van hun producten. Denk bijvoorbeeld aan FEA berekeningen of modellen als de basis voor technische tekeningen. Naast het produceren van stilstaande beelden van technische producten door middel van 3D-rendering, kan je er ook 3D-animatie van laten maken voor techniek. 

Met behulp van deze 3D-animatietechniek maakt Indall op een visuele en inzichtelijke manier de werkingsprocessen van uw producten duidelijk, zonder een fysiek product nodig te hebben. Ook kunnen er makkelijk bepaalde elementen uitgelicht worden, kunnen modulaire modules inzichtelijk getoond worden of kan het product in een bepaalde omgeving gezet geworden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Qimarox heeft een 3D-animatie laten maken voor techniek van de MK5 TwinSorter lift

Visualisatie van technische producten zonder fysiek product

Doordat een CAD-model uit Autodesk Inventor of SolidWorks volstaat is het niet nodig om een fysiek product te hebben om deze te visualiseren. Een groot voordeel hiervan is dat op deze manier al in een vroeg stadium afbeeldingen, dan wel renderingen, van technische producten door 3D-animatietechniek gemaakt kunnen worden. Deze kunnen gebruikt worden om potentiële klanten te werven, om de ontwikkelingsfase te versnellen of om externe partijen te vinden die geïnteresseerd zijn. Zo kan een product al in de conceptfase getoond worden, voor de daadwerkelijke productie van een prototype.Voordelen om een 3D-Animatie te laten maken

eye-catcher op uw website of beursstand
flexibel en makkelijk aan te passen
professionele uitstraling
geen fysieke producten nodig voor een presentatie


Een 3D-animatie laten maken voor techniek? Roland Guijs van Indall adviseert je graag over de mogelijkheden.

3D-animatie laten maken?

Benieuwd hoe Indall kan ondersteunen in het maken van hoogwaardige 3D animaties? Met creatieve concepten en ijzersterke animaties zorgen wij dat jij impact kan maken.

Bel direct met Roland  of  plan een kennismaking

Roland Guijs, mede-oprichter Indall