Homepage > Conceptvisualisatie voor technische producten in de maakindustrie

Conceptvisualisatie voor technische producten in de maakindustrie


De ontwikkeling van nieuwe producten en diensten is voor veel bedrijven een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering. De stap van een initieel idee naar een daadwerkelijk werkend prototype is een tijdsintensief en complex traject, met name als er meerdere partijen bij zijn betrokken. Door in een vroeg stadium het product inzichtelijk te maken voor de diverse partijen kan het ontwerpproces versneld worden en een groter draagvlak genieten.

Het gebruik van 3D-animatie of -rendering is een geschikte methode om in een vroeg stadium hoge kwalitatieve beelden van het conceptuele product te realiseren. Op basis van 3D-CAD-modellen biedt Indall de mogelijkheid om realistische afbeeldingen of animaties te maken. De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig.

Denk bijvoorbeeld aan een conceptpresentatie voor een investeerder, voortgangsupdates aan de opdrachtgever of het begrip en inzicht verhogen onder de salesafdeling. Naast een kwalitatief hoogstaande afbeelding of animatie kan ons team van technisch geschoolde academici ook helpen met het inzichtelijk maken van de technische aspecten van het product of proces. Op deze manier kunnen de technische vooruitgang en onderscheidende elementen duidelijk in beeld gebracht worden en helder gecommuniceerd worden naar alle betrokkenen en geïnteresseerden.


De voordelen van conceptvisualisatie

in een vroeg stadium duidelijke productafbeeldingen en animaties
meer inzicht bij de betrokken partijen
kostenefficiënt een product of idee visueel maken


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via [email protected] of bel 033 7009 714.