Homepage > 3D Model Rendering

3D Model Rendering


In de ontwikkeling van producten door bedrijven wordt steeds meer gebruikgemaakt van 3D CAD modellen. Zo worden deze onder andere ingezet voor FEA simulaties. Indall maakt op basis van deze modellen fotorealistische renders.

Een groot voordeel van het gebruik van 3D CAD modellen voor model rendering is de hoge mate van flexibiliteit. Anders dan bij bijvoorbeeld fotografie is er bij 3D Model Rendering geen afhankelijkheid van een (prototype)model of een geschikte locatie. Ideaal als er bijvoorbeeld nog geen prototype beschikbaar is, of als het product in het buitenland staat. Een ander voordeel hiervan is dat een voorwerp op deze manier makkelijk vrijgezet kan worden van haar omgeving. Hierdoor ontstaat een heldere afbeelding, zonder afleidende elementen van een industriële omgeving, hekwerk of schakelkasten. Ook is de inzet van 3D Model Rendering ideaal voor variërende producten. Doordat alles digitaal is, kan er gemakkelijk een andere module van het product aan de afbeelding toegevoegd worden, of kan voor een bepaalde klant de machine in een specifieke kleurstelling getoond worden.

De toepassing van 3D Model Renders zijn oneindig. Zo kunnen deze bijvoorbeeld gebruikt worden op de website, in productbrochures of als banners op een beurs. Een groot voordeel is dat het gehele product, ongeacht de grootte, duidelijk op een afbeelding staat, in hoge kwaliteit, en volledig vrij van de omgeving. Daarnaast kunnen ook bepaalde interne elementen makkelijk zichtbaar gemaakt worden en op die manier getoond worden.


De voordelen van 3D Model Rendering

Flexibel aan te passen
Op basis van bestaande 3D CAD modellen
Volledig naar wens te produceren


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via [email protected] of bel (+31)33 7009 714.