Homepage > Cases > Video’s voor de deeltjesteller Arex 500 van Nijboer Blijstra Techniek

Video’s voor de deeltjesteller Arex 500 van Nijboer Blijstra Techniek

Per medio 2022 is een deeltjestelling verplicht voor de apk van dieselvoertuigen. Door middel van een meting in de uitlaat van het voertuig wordt de hoeveelheid fijnstof vastgesteld, waarbij deze onder een wettelijke norm moet blijven. Nijboer Blijstra Techniek levert onder de vlag van Arex al geruime tijd apk-meetmiddelen aan garages. De Arex 500 onderscheidt zich van zijn concurrenten door bijvoorbeeld de flexibele sonde en de manier van meten. Hierdoor heeft het apparaat minder onderhoud en wachttijd nodig.

Ter promotie van de Arex 500 ontwikkelde Indall een promotievideo, waarin de verschillende elementen naar voren komen, gepresenteerd door een vertegenwoordiger van Arex. Ook is er een instructievideo ontwikkeld waarin de gebruiksprocedure van de Arex 500 wordt besproken en toegelicht, evenals de belangrijkste onderhoudsaspecten. Met deze video kunnen monteurs in de garage direct aan de slag met de Arex 500.

Meer weten over het maken van instructievideo’s voor complexe onderwerpen, neem dan contact met ons op of plan een gratis kennissessie!