Homepage > Cases > Versterking van DutchForm’s merk met een videocampagne

Versterking van DutchForm’s merk met een videocampagne

Indall is gespecialiseerd in videos over techniek, en daarom mediapartner van DutchForm

DutchForm, onderdeel van de Koninklijke Metaalunie, sloeg de handen ineen met Indall om de vormen- en modelmakersindustrie online zichtbaar te maken met een videocampagne. Met behulp van creatieve videocontent worden de lidbedrijven van DutchForm in beeld gebracht en wordt het merk DutchForm versterkt. 

Filmproducties bij technische bedrijven

Als branchegroep voor de gereedschap, vormen – en modelmakerijen wilde DutchForm zichtbaarder worden, om de positie van haar leden te versterken. Daarnaast wilden ze de arbeidsmarkt inspireren over de vele en diverse mogelijkheden binnen de sector. Indall werkte nauw samen met het bestuur van DutchForm, en haar lidbedrijven, om deze doelstellingen te vertalen naar een online campagne met boeiende videocontent. Tijdens meerdere productiedagen werden drone- en video-opnames bij verschillende leden gemaakt, die vervolgens op zowel de website als social media zijn ingezet. Deze beelden vormen tevens de basis voor een beeldbank, die ingezet wordt om in de komende jaren meer creatieve videocontent te creëren.

Meer zichtbaarheid met een videocampagne voor DutchForm

Het resultaat is een versterking van DutchForm’s merk en haar leden met een creatieve videocampagne. Op de vernieuwde website hebben opvallende filmpjes en geanimeerde video’s een prominente plek, wat resulteert in een langere bezoekduur. De video’s worden niet alleen door de lidbedrijven gebruikt, maar ook online geadverteerd voor een extra impuls.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van videocampagnes voor technische bedrijven?

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken