Homepage > Cases > Lasprocessen uiteggen voor KANON laadarmen

Lasprocessen uiteggen voor KANON laadarmen

De laadarmen van KANON vormen de verbindende schakel tussen wal en schip in de petrochemische procesindustrie. Uniek aan het maakbedrijf is onder andere de ongekende kwaliteit van lasverbindingen, wat lekkage voorkomt. Maar hoe overtuig je klanten van deze onderscheidende waarde?

Een informatieve film voor KANON LOADING EQUIPMENT

De combinatie van een informatieve voice-over met zowel filmbeelden als animaties zorgt voor een video die overtuigend is en de aandacht vasthoudt. Hierdoor worden internationale klanten overtuigd van KANON’s unieke laadarmen en zo meegenomen in de ontwerp- en productiekeuzes die KANON maakt. De video zal onder andere worden ingezet in het offertetraject, om potentiële klanten extra inzicht in de specificaties te geven.

Uitlegvideo’s voor de procesindustrie

Indall ontzorgde KANON bij het maken van een informatieve video over het lasproces. Van scripting en productieplanning tot productie en animatie; het creatieve team voorzag in het hele proces. Dankzij sectorkennis van zowel lastechniek als de petrochemische industrie, wist Indall de technische informatie te vertalen naar een overtuigende film.

Meer weten over een informatieve film voor de procesindustrie? Indall heeft veel ervaring in het maken van instructie- en uitlegvideo’s voor tech bedrijven.