Homepage > Cases > Interactieve instructievideo’s voor profielenproducent Dalupo

Interactieve instructievideo’s voor profielenproducent Dalupo

Een voorbeeld uit de interactieve video instructiehandleiding voor Dalupo ontwikkeld door Indall

Dalupo levert universele aluminium horprofielen; die voor vrijwel elk type kozijn te gebruiken is. Om klanten nog beter te helpen, was een duidelijke uitleg over de installatie van deze profielen een essentiële stap in het verkoopproces. Indall ontwikkelde interactieve instructievideo’s voor Dalupo, opgebouwd uit vertakkende uitlegscenes. Het resultaat: een gepersonaliseerde, moderne en doeltreffende instructiehandleiding.

Persoonlijk leerproces met een interactieve video

Doordat het aluminium profiel in veel toepassingen inzetbaar is, was een standaard uitlegvideo niet voldoende. Daarom maakte Indall de instructievideo interactief. Vertakkende instructies, hoofdstukken die overgeslagen of herhaald kunnen worden en klikbare elementen zorgen voor een duidelijke instructie op maat. Hierdoor kan elke kijker zijn eigen leerproces bepalen.

Eenvoudig beheer voor onderhoud en data tracking

De interactieve video zorgt niet alleen voor een persoonlijke en duidelijkere instructievideo, maar maakt het ook makkelijker om informatie up-to-date te houden. Aanpassingen in scenes zijn nameljk mogelijk zonder de video offline te halen. Bovendien levert de video waardevolle data op, waardoor het resultaat en de behoefte van leads, prospects en klanten beter in beeld is.

Bekijk de interactieve instructievideo’s van profielenproducent Dalupo:

Gestandaardiseerde animaties voor TenneT

Duidelijke 3D animaties als interactieve instructievideo

Voor de interactieve instructievideo’s maakte Indall animaties op basis van de bestaande CAD-modellen, zodat variaties in scenes makkelijk door te voeren zijn. Bovendien zorgde het dat interne systemen zichtbaar gemaakt konden worden en de assemblage vrijgezet kon worden van een afleidende omgeving.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van instructieanimatie en/of interactieve video? Neem dan contact op of plan een gratis kennissessie in.

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken