Homepage > Technische Conceptpresentatie en -Visualisatie

Technische Conceptpresentatie en -Visualisatie


De ontwikkeling van nieuwe producten en diensten is voor veel bedrijven een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering. De stap van een initieel idee naar een daadwerkelijk werkend prototype is een tijdsintensief en complex traject, met name als er meerdere partijen bij zijn betrokken. Door in een tijdig stadium het conceptueel idee inzichtelijk te maken voor de diverse partijen door middel van een conceptpresentatie, kan het ontwerpproces versneld worden en een groter draagvlak genieten. Een voorbeeld waar Indall dit voor gedaan heeft is The Global Irrigation Project.

Het gebruik van 3D Animatie of rendering is een geschikte methode om in een vroeg stadium hoge kwaliteit beelden van een technisch concept te realiseren. Op basis van 3D CAD modellen biedt Indall de mogelijkheid om realistische afbeeldingen of animaties te maken. De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig. Denk bijvoorbeeld aan een conceptpresentatie voor een investeerder, voortgangsupdates aan de opdrachtgever of het begrip en inzicht verhogen onder de salesafdeling. Naast een kwalitatief hoogstaande afbeelding of animatie, kan ons team van technisch geschoolde academici ook helpen met het inzichtelijk maken van de technische aspecten van het een ontwikkeld product of proces. Op deze manier kunnen de technische vooruitgang en onderscheidende elementen duidelijk in beeld gebracht worden en helder gecommuniceerd worden naar alle betrokkenen en geïnteresseerden.

Een groot voordeel van 3D Rendering van technische producten is dat deze flexibel en makkelijk aan te passen is. Heeft u bijvoorbeeld voor een specifieke klant een andere kleurstelling van uw product of is het model leverbaar met verschillende type toeleverbanen? Doordat het een digitaal model betreft kunnen er snel en kostenefficiënt diverse varianten gemaakt en geleverd worden.


De voordelen van Conceptpresentatie en -Visualisatie

In een vroeg stadium concepten inzichtelijk maken
Betrokken partijen snel en efficiënt informeren
Kostenefficiënt en flexibel


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via [email protected] of bel (+31)33 7009 714.