Homepage > Merk & reputatie > Bedrijfsfilm of bedrijfspresentatie maritieme sector

Bedrijfsfilm of bedrijfspresentatie maritieme sector

Een marketing- en engineersbureau met een passie voor de maritieme industrie

Indall heeft als marketing- en engineersbureau een passie voor de maritieme sector en complexe technologie. De maritieme sector is veelomvattend, met mooie en complexe uitdagingen waar werkgevers en werknemers trots op zijn, maar die niet altijd begrijpelijk zijn voor de buitenwereld. Indall’s mede-eigenaar Roland Guijs heeft een periode als engineer bij Damen Shipyards, gevestigd in Gorinchem, op de afdeling R&D meegewerkt aan de ontwikkeling van innovaties op het gebied van onder andere composiet aandrijflijnen. Hierdoor heeft Indall de kennis in huis die nodig is om de complexe technieken en ontwikkelingen inzichtelijk te maken voor potentiële partners en leveranciers in de vorm van een bedrijfsfilm of bedrijfspresentatie in de maritieme sector. 

Bij Indall kunt u niet alleen terecht voor een bedrijfsfilm of bedrijfspresentatie in de maritieme offshore, maar voor alle divisies, zoals: binnenvaart, havens, marine, dienstverlening, kennisinstituten, toeleveranciers, onshore, waterbouw, zeevaart en scheepsbouw.

Bedrijfsfilm of bedrijfspresentatie maritieme sector

Bedrijfsfilm voor de Maritieme Sector

Een bedrijfsfilm is de perfecte manier om uw bedrijf of sector in beeld te brengen bij potentiële partners en geïnteresseerden. Het representeert uw bedrijf, product of dienst door middel van overtuigende beelden en inhoudelijke informatie. Indall combineert hoogwaardige videobeelden met professionele voice-over en grafische elementen of animaties. Daarnaast wordt de bedrijfsfilm opgemaakt in de huisstijl van uw bedrijf, zodat in één oogopslag duidelijk wordt dat deze promotievideo afkomstig is van uw bedrijf. 

Zoals eerder gezegd kan de maritieme sector enorm complex zijn voor geïnteresseerden, partners en leveranciers. Het team van academisch opgeleide engineers met ruime werkervaring binnen het marketing werkveld weet als geen ander complexe technologie op een begrijpelijke manier te visualiseren en technische processen inzichtelijk te maken. Zodat iedereen de techniek en de visie erachter begrijpt.

Samen met u gaat Indall om tafel om de achtergrond en drijfveren van uw bedrijf scherp te krijgen en om deze vervolgens te vertalen naar een doeltreffend script. Hierin zorgt Indall dat alle aspecten die uw bedrijf bijzonder maken aan bod komen en dat de visie en missie van uw bedrijf helder naar voren komen. Met deze unique selling points legt het team van Indall uit waarin uw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten. 

Naast film en fotografie, maakt Indall ook 3D-animaties.


Bedrijfsfilm of bedrijfspresentatie maritieme sector

Om potentiële partners binnen te slepen is het belangrijk om een presentatie te geven die het bedrijf goed representeert. Een bedrijfsfilm is hier een onderdeel van, maar is voornamelijk bedoeld om een algemene impressie te geven over het bedrijf en wat de werkzaamheden zijn. Tijdens een bedrijfspresentatie is het belangrijk om de juiste informatie op een heldere en overzichtelijke manier over te brengen, zodat uw gesprekspartners meteen op een lijn zitten.

Maar naast een goede inhoud en een vertegenwoordiger die zelfverzekerd zijn of haar verhaal kan vertellen is een aantrekkelijke en heldere vormgeving ook onmisbaar. Met een heldere vormgeving zorg je er naast herkenning ook voor dat de juiste aspecten uitgelicht worden en meer aandacht krijgen dan minder belangrijke aspecten. Daarnaast zegt de vormgeving heel veel over de persoon die de presentatie geeft en het bedrijf die de presentator of presentatrice representeert. Uiteraard zal deze bedrijfspresentatie aansluiten op de reeds bestaande uitingen en huisstijl van uw bedrijf.

Indall helpt u bij het realiseren van een bedrijfspresentatie die past bij zowel de missie en visie van uw bedrijf als de wens van uw publiek.


Waarom is Indall de beste keuze als Marketing- en Engineersbureau voor de Maritieme Sector?

engineers met ervaring binnen de maritieme sector
gespecialiseerd in het visualiseren van technische complexiteit
ruime werkervaring binnen het marketing werkveld


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via [email protected] of bel (+31)33 7009 714.

Roland Guijs Oprichters van Indall B.V. in 2023 gericht op het versnellen van techniek, innovatie en verduurzaming

Media speciaal voor de maritieme industrie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor video als maritiem bedrijf? Met creatieve concepten en ijzersterke animaties zorgen wij dat jij impact kan maken.

Bel direct met Roland  of  plan een kennismaking

Roland Guijs, mede-oprichter Indall