Homepage > Hoe breng ik een technisch bedrijf op de juiste manier in beeld? 

Hoe breng ik een technisch bedrijf op de juiste manier in beeld? 


Het goed in beeld brengen van een bedrijf kan een behoorlijke opgave zijn; er zijn veel factoren die meegenomen moeten worden bij het produceren van een bedrijfsvideo. 

Het team van Indall heeft een technische achtergrond, en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van de technische sector. Daarom kan het team van Indall, naast het produceren van de video, ook advies geven en meedenken over juiste format, de inhoud en een eventuele hook. Onder een hook verstaan de haak waarmee je klanten interesseert in de eerste paar seconden van een video. Door een goede hook toe te voegen aan een video blijven mensen langer kijken en is de kans op een nieuwe lead groter. Zeker in de tijd waarin de online spanningsboog steeds korter wordt, zijn dit cruciale aspecten voor een geslaagde onlinecampagne


Videobedrijf voor de technische sector


Welk format is gebruikelijk voor de technische sector?

Er zijn heel veel verschillende soorten formats die in te zetten zijn voor de technische sector, elk met zijn eigen inzetmogelijkheid en doelgroep. Hieronder staat een lijst met de meest gebruikte formats voor de technische sector: 


Indall is gespecialiseerd in het maken van technische bedrijfsvideo’s

Indall helpt innovatieve, ambitieuze bedrijven om met sterke visualisaties hun boodschap naar buiten te brengen. Of het nou een startup of een groot concern betreft, heldere communicatie is essentieel. En juist in een cruciale fase als de conceptualisatiefase is dit broodnodig. De stap van een initieel idee naar een daadwerkelijk werkend prototype is een complex traject, met name als er meerdere partijen bij zijn betrokken. Door in een tijdig stadium het product inzichtelijk te maken voor de partijen kan het ontwerpproces versneld worden en een groter draagvlak genieten tijdens de ontwikkeling.

Overleg op het kantoor Indall B.V. 2023

Meer weten over het in beeld brengen van een technisch bedrijf?

Neem contact met ons op via [email protected] of plan een gratis kennismaking in!


Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken