Homepage > Duurzaamheid & maatschappij

Duurzaamheid & maatschappij


In september 2019 sprak Greta Thunberg op de VN-top: ‘Right here, right now is where we draw the line. The world is waking up. And change is coming whether you like it or not’. En deze boodschap is relevanter dan ooit. Relevantie in de maatschappij en duurzaamheid zijn thema’s die bij veel bedrijven spelen. Bewustwording speelt een cruciale rol, zowel bij interne als externe communicatie, en bij productontwikkeling.

Videografie inzetten voor ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid

Innovatie en toekomstige generaties gaan hand in hand. Regelmatig zijn het jonge geesten en ondernemers die met frisse en revolutionaire ideeën komen. Maar als maatschappij hebben we ook een plicht naar de volgende generaties om innovatie te stimuleren. Nieuwe ontwikkelingen en vooruitgang zijn cruciaal om klimaatverandering tegen te gaan en de anderen te beschermen. Maar awareness en het gesprek hierover aangaan is minstens net zo belangrijk. Zonder conversatie is er ook geen verandering. Videografie, in reportagevorm, maar ook als explainer video of documentaire, is een geschikte manier om te inspireren en informeren over ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. 

Heldere communicatie is cruciaal voor de huidige maatschappij

Daarnaast zijn maatschappij en duurzaamheid cruciale elementen in de arbeidsmarktcommunicatie. De werknemer anno 21e eeuw is namelijk veeleisender geworden; een goed salaris en interessante secundaire voorwaarden zijn niet meer genoeg. Het doen van relevant werk en bijdragen aan een gezonde wereld zijn aspecten die steeds belangrijker worden, ook in de technische sector. Indall helpt bedrijven om hun maatschappelijke impact op een heldere manier te communiceren, om zo onderscheidend te zijn in de strijd om personeel. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een gerichte videocampagne, maar ook door heldere communicatie van kernwaarden en innovaties. Indall ondersteunt studententeams die innovatie een verduurzaming versnellen

Door het steunen van studententeams zoals Solar Team Twente en TUecomotive draagt Indall zelf zijn steentje bij aan een duurzamere wereld. De nieuwe generatie krijgt hulp bij de communicatie en visualisatie van haar ontwikkelingen, zodat innovatie die voor een betere wereld zorgt, wordt gestimuleerd. Bovendien ontwikkelt Indall spraakmakende formats over duurzame innovatie, zoals een documentaire over mobiliteit en waterstof. Door dit benaderbare format wordt de theorie en praktijk achter rijden op waterstof inzichtelijk voor een brede doelgroep. 

Roland Guijs Oprichters van Indall B.V. in 2023 gericht op het versnellen van techniek, innovatie en verduurzaming

Benieuwd hoe Indall jou kan helpen om verduurzaming te versnellen?

Neem contact met ons op via [email protected] of plan een gratis kennissessie!


Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken