Homepage > Vacatures > Vacature Stagiair Videoproductie Online Content

Vacature Stagiair Videoproductie Online Content


Hey content creator! Wil jij impact maken met jouw video’s? Kom dan stagelopen bij Indall. Wij zijn een creatief team dat een passie heeft voor grote machines, technische systemen en wereld verbeterende innovaties. Samen met ons ga je aan de slag om ijzersterke online films te maken. Beelden die fijn zijn om naar te kijken, en die techniek begrijpelijk maken.


“Vanaf de eerste dag werden mij serieuze projecten toevertrouwd. Van camerawerk en montage tot belichting en animatie; geen dag was hetzelfde! Ik vond het een erg fijne stage.”

Morris Verschoor – stagiair videoproductie

WAT GA JE DOEN ALS STAGIAIR VIDEOPRODUCTIE ONLINE CONTENT?

Vanaf de eerste dag kijk je mee in de keuken van bedrijven die de nieuwste machines, technieken en systemen bedenken. Samen met het team bedenk jij hoe je je talenten in kan zetten om dit te vertalen naar gave films. Voor verschillende project zoek je uit welke stijl het beste bij het concept past en hoe je de doelgroep aanspreekt. Hierin zijn jouw creativiteit en eigen ideeën meer dan welkom! Je schrijft samen met het team het concept voor de video, maakt een moodboard, bereid de productiedagen in, zorgt voor mooie belichting en beelden op set en brengt dit allemaal samen tot ijzersterke video’s. Daarnaast blijft er natuurlijk ook ruimte over om een eigen projectje op te zetten, te experimenteren met apparatuur en je te verdiepen in de innovaties waar wij aan meewerken.



DIT KAN JE VERWACHTEN VAN JE STAGE

  • Indall werkt met Adobe Creatieve Cloud, dus idealiter heb je daar ervaring mee. Premiere Pro is kinderspel, en ook in After Effects weet je je weg te vinden.
  • Je beelden worden internationaal ingezet en zullen via partijen als Vattenfall en TenneT een groot publiek bereiken. Je maakt dus echt impact.
  • In een klein, hecht team werk je en deel je elke dag een gezellige lunch. Deze regelen wij! Je werkt nauw samen, waardoor je veel leert over techniek en animatie.
  • Gemiddeld werk je 2 à 3 dagen per week bij ons op kantoor in Amersfoort, de andere dagen ben je op set.
  • Uiteraard ontvang je een stagevergoeding.
Wil je direct solliciteren op deze vacature Stagiair Videoproductie Online Content? Neem dan contact op met Remco via [email protected]


Ja, ik wil stagelopen bij Indall!