Homepage > 3D Film Animaties

3D Film Animaties


Een 3D Film waarin complexe technologie wordt geanimeerd is een ideale manier om de werking van een technisch product visueel te maken. Op basis van een 3D CAD model kan de werking van de machine geanimeerd worden en op die manier vastgelegd en toegelicht worden in een video.

Een groot voordeel hiervan is dat de afhankelijkheid van een werkend prototype en een geschikte locatie vervalt. Doordat alles digitaal is, zijn er geen fysieke beperkingen zoals veiligheidspoorten. Ook kunnen interne mechanismen eenvoudig getoond worden. Eventueel ondersteund door een voice-over is een animatie bij uitstek een ideale en laagdrempelige manier om complexe techniek inzichtelijk te maken voor een grote groep mensen.

Daarnaast is de inzet van 3D Film Animatie flexibel. Zo kunnen verschillende modules van een product getoond worden en kan de locatie en functie ervan makkelijk worden uitgelegd en aangepast worden. Ook zijn de kleurstellingen en gebruikte materialen flexibel en fotorealistisch te kiezen. Uiteraard kan een 3D Animatie ook gebruikt worden als aanvulling op videografie beelden. Op deze manier kan de ideale combinatie ingezet worden om uw product helder en visueel in beeld te brengen.


De voordelen van 3D Animatie


Maak interne mechanismen inzichtelijk
Visualiseer onafhankelijk van een fysiek product of locatie
Pas animaties flexibel aan voor productvariaties


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@indall.nl of bel (+31)6 589 388 98.